bilder som ska vara med i min nya header! ^^

Emma ta bara med den här om du vill för du är ju med <3333

Veckans Låt

JONAS BROTHERS - Pizza Girl! Den här låten har suttit i min hjärna i flera veckor ;) Den är i alla fall inte dålig!!!   Hehhe :)
Det här blev ett snabbt inlägg för jag ska åka till stallet och rida om typ  5 min..så jag måste byta om. See ya!

Dagens Outfit<3

Heej, jag har ju nt lagt ut Dagens Outfit på länge så jag lägger ut Dagens Outfit idag.
_______________________________________________________________________
Gul trikå/t-shirt från H&M, blåa jeans från H&M och vitt magskärp..kommer nt ihåg vart jag köpte det..tror att det också va från H&M.
Hehe lite smutsig spegel ;P
Närbild på skärpet och trikån/t-shirten.
Hehe... XP
See ya!

lördag, söndag och måndag!

Sry för lite dålig uppdatering..men tiden har flugit iväg ;P men nu ska jag berätta vad jag har gjort i lördags, söndags och idag (måndag). Lördag: Jag var med Jasmin och Ida i täbban, först när jag o Jassi väntade på Ida så köpte vi en varsin choklad-frapino. GOTT!!!!!!  Sen kom Ida och vi shoppade! Sen åt vi på Vännernas Krog. Det var riktigt gott ;D Vi satt där i typ en timme o prata ;) Sen köpte vi godis o sen gick vi hem. Söndag: Jag var med Sockan (Sofie min bästavän) på hennes KM i badminton. Det var skitkul! Jag dömde alla gånger utom typ en, asså på de matcher Sockan spelade. Sen åkte vi hem till Sockans mamma och hade skitkul!!!! Idag (måndag): Var jag i skolan och sen gick jag hem o såg lite på teve o satt lite vid datan. See ya!

Fredag

Hej, idag var ju jag i skolan SOM VANLIGT! Sen gick jag hem och titta på teve o nästan somna xD Sen så kom mamma hem med en påse Fredags-Mix till mej..mums! :D Sen för åt jag middag o lite sånt o nu för en en stund sen så har jag jobbat matte :/ Snart ska jag krypa ner i min varma, mysiga säng och läsa lite. See ya!

Dagens Sötnos.

Här är en jättesöt kalv! Jag har alltid tyckt att de varit gulligt när djur liksom kommer med "nosen" nära kameran så den ser större ut än den egentligen är! Tycker inte ni det?
Awww♥

Dagens Sötnos ;) (snabbis)

Här är en jättesöt  liten kaninunge. Visst är den supergullig?! Den är ju så liten och gullig ju, hihi!
Awww♥

Torsdag :)

Hej, idag var ju jag i skolan och vi hade som vanligt nationella prov i svenska.
Det var en skrivuppgift och jag skrev om "En händelse jag minns".
Jag skrev om mitt ridläger jag va på förra sommaren.
På tal om ridläger så ska ju jag gå på ett i sommar igen.
Jag ska gå på samma som min älskade Vicky som bor i USA.
Men hon kommer till Sverige på sommarlovet.
Men i alla fall vid 18.15 ska jag åka till stallet och rida.
Jag hoppas att jag får Brownie såklart.
Men jag tror inte att jag får honom, för jag kunde nt rida förra veckan.
Så det var nån annan som fick honom.
Så jag undrar verkligen vem jag får :)
Men nu måste jag jobba matte ;)
See ya!

En snabb Dagens Sötnos!

Här är en apa och en vit tiger som tydligen kommer väldigt bra överens! De är ju för gulligt!
Awww♥

Dagens Sötnos <3

Det här måste vara de gulligaste lammen som jag sett på bild!! De är ju bara för söta! Jag har alltid tyckt lamm är så söta!
Awww♥

LÄÄÄXOR!!!

Hej, idag var jag i skolan..det var väl ok, och jag tror det gick bra på vårt första svenska nationella prov. Vi är ju klara med alla engelsk-nationella prov, najs :) Men sen på jumpan så hade killarna gjort nåt typ "dumt"..så vi (alla tjejer) fick göra vad vi ville själva för killarna fick sitta i vårt klassrum o typ prata hela jumpan. Vi tog fram rep, ringar (som man hänger i) o lite annat..fast jag hängde typ bara i ringarna o gungade på dom o snurrade på dom o dansade medans jag hade benen igenom ringarna o gungade XO XD hehehee. Men nu måste jag göra läxor..4 sider matte :/ See ya!

Dagens Sötnos

Jag glömde ju Dagens Sötnos igår..men här kommer dagens. ;)
Här är nog världens gulligaste video. För er som inte kan läsa engelska så bra så kan jag berätta ;) De här två männen i videon vars namn är John Rendall och Ace Berg tog hand om ett lejon som dem döpte till Christian, men såklart så blev ju lejonet för stort för att bo hos dem tillslut. Så han fick flytta till Afrika. Ett år senare ville dem åka o hälsa på Christian som de hade tagit hand om. Men dem blev tillsagda att Christian förmodligen inte kommer känna igen dem. Men de ville åka ändå. Och efter timmars letande så hittade dem Christian som hade blivit ett vild-lejon. Och han kände igen dem!!! Så han "kramar" dem o hoppar på dem! Och såklart blir alla tre jätteglada att Christian (som numera är känd som Christian the lion) kände igen sina gamla "ägare". Vid den delen när man ser att han känner igen dem o blir så glad, då börjar jag alltid gråta! Det är ju helt otroligt att ett lejon känner igen sina gamla "ägare" efter ett år av att han levt i det vilda. (PS. Videon startar 0:40 och slutar 3:00)

Awww♥

Igår :/

Igår var de ju jättekul med Amanda när vi badade..men sen när vi gick till täbban så fick jag ont i huvudet, o började må lite illa :/ Så jag gick hem, o på vägen hem fick jag ont i magen också :( O så hade jag dyngsura fötter när jag kom hem, för jag hade inte vattentäta skor :/ Så när jag kom hem så bytte jag om till skönare kläder o satte mej o titta på teve. Sen vid 22.00 så gick jag o la mej o läste. Men sen när jag försökte somna så fick jag jätteont i magen igen:( Så de växlade mellan att jag släckte, försökte sova..fick ont i magen, tände o läste..släckte, försökte sova..fick ont i magen, tände o läste osv. Så de sluta med att jag somna vid 02.30 :/ Så jag stanna hemma från skolan idag, för jag mår fortfarande inte jättebra. See ya!

Bada ;D

Hej, snart ska jag o Amanda åka med min mamma när hon ska träna i tibblebadet o ja o Amanda följer med, för vi vill bada ;D Efter vi har badat ska jag o Amanda till täbban ;) Men vi ska åka om 5 minuter, så jag måste packa ner min mascara o sen gå till bilen. See ya!

Dagens Sötnos :)

Ja, just precis. Jag kar skapat en ny kategori som heter `Dagens Sötnos´ Där kommer jag lägga in ur-gulliga bilder på..ja, sötnosar ;) Och här kommer den första "Dagens Sötnos"
_________________________________________________________________________
Här är en supersöt liten igelkott! Visst är den hur söt som helst!
Som jag tycker det ser ut som så är den troligtvis bara nån dag gammal :) Awww♥

Dålig uppdatering :/

Sry för lite dålig uppdatering. Men igår var ja först i skolan som vanligt -.- Men sen gick jag till täbban med Jasmin, Binta, Frida o Jojo ;P Sen var jag med Sockan (Sofie) vi hade grymt kul :D Sen gick jag på disco med Jasmin, Binta, Frida och Jojo. Det var dödskul! Jag o Jasmin dansade tills vi dog! O sen gick Jasmin ut o rullade sej i en snödriva! XDXDXD Jag kom trea i limbo ;P Men sen när jag kom hem så mådde ja inge bra :( Så jag gick o la mej..men ja vaknade 06.00 på morgonen o mådde dåligt :( sen somna ja om o vaknade vid 08.00..somna om o sen vaknade ja vid 09.00 o satte på teven..o mådde lite smått illa :/ O först när jag ställde mej upp trodde jag att ja skulle svimma XD Så typ hela dagen har ja bara suttit vid datan o teven o mått dåligt :( Men snart kommer min mamma hem med ostbollar till mej :D Men nu ska jag se på film. See ya!

Torsdag

Hej, idag var ju jag i skolan som vanligt..men vi hade mysdag, så den mesta tiden spelade jag spel ;) Men sen så var jag kvar i skolan..för jag glömde nycklarna hemma -.- Men sen gick jag hem till Minna för jag kunde ju inta komma in. Men jag red inte idag för jag mådde nt så bra -.- Men mitt batteri på min data är väldigt lågt..så ja bloggar senare elr imorgon. See ya!

Varför just nu?! :'(

Varför forsar tårarna ner för kinderna så fort jag tänker på dej?
Är det för att jag saknar dej?
Eller det för att jag.......dej?
Det är nog både och.
Jag mår illa av sorgen inom mej!
Tårarna börjar falla..sen kommer det fler o fler och sen så forsar dom ner!
Tårarna bara rinner och rinner.
När jag trodde att det inte fanns några tårar kvar så kommer det bara ännu fler!
När jag tänker på att jag inte..........dej så vill jag bara lägga mej ner och dö!
SNÄLLA LÅT DET INTE BLI SÅ!

Onsdag

Hej, snart ska jag till stallet, först ska jag rida Mars, sen va med Sofie o sen på föreläsning i stallet med Sofie. Nu måste jag byta om o äta o så. See ya!

Snabbis!

Hej, ville bara säga att det var Björn Gustafsson som kom in när Salem sjöng! See ya!

Tisdag

Hej, idag var jag först i skolan o så.
Sen gick jag hem när vi hade slutat då.
Sen hemma åt jag mellis, och kokosbollar o såg lite på tv.
Sen åkte jag o simma.
Sen gjorde jag lite matte o sen åkte jag till stallet.
I stallet red jag först Mars o sen red jag lektion, på Fax.
Sen åkte jag hem o fortsatte med matte-läxan.
O nu sitter jag här o bloggar.
Men nu ska jag (förhoppningsvis)  göra klart matte-läxan till imorn.
Har lite panik för jag måste göra typ två A4-papper med matte ;P
Så nu måste jag ju göra klart läxan, (om jag hinner).
See ya!

Igår och idag :)

Hej, jag hann nt blogga igår för jag åkte till stallet vid 09.00 för de var KM i käpphäst-hoppning XD o ja var ju med o anordnade det. O jag var med Sofie i stallet efter också o vi garvade ihjäl oss! O ja menar det! Jag skratta så mkt att jag fick ont i magen åt dels bang!! Shit! hahhahahhaha o de där e din tredje muffins! Neej, en ligger där haha o så ba tog den andra tjejen en muffins när hon gick hahaha O GUUUUUUD VA VI SKRATTA ÅT ALLT! XD Men sen åkte vi hem till henne o var inne lite på datan o sen åt vi lunch. Sen var vi inne på datan lite igen o sen såg vi på en film som jag tyckte var lite läskig XD Sen gjorde vi lite saker o sen åt vi middag, pannkakor. O då garva både jag, Sofie, Lina (Sofies syrra) o Karin (deras mamma) åt massa med saker, dels den här har ja plantat (de skratta vi åt på lunchen också) o sen skratta ja så mkt när jag hade vatten i munnen så jag spruta ut allt på Sofie, hahahhahaha! Sen åkte jag hem. O idag var ja i skolan o hade tråkigt, sen simma vi på jumpan de var också ganska tråkigt..elr nt när ja va med Amanda o Binta, men när man skulle simma 8 varv bröstsim o 2 varv ryggsim var de tråkigt. Sen köpte jag o Amanda en varsin smarties-glass o gick hem. O sen bakade jag kokosbollar o sen åt ja mellis o sen såg ja på tv o sen senare åt jag middag o sen åt ja kokosbollarna som ja bakade. Sen gjorde jag läxor o nu bloggar ja ;) Men nu ska ja fixa lite grejer. See ya!

Melodifestivalen!!!

Hej, har precis tittat på melodifestivalen, jag hejade på Salem Al Fakir. Vem hejade ni på? Kommentera ;D Men det kom ju ut en kille som spelade piano istället för honom mitt i låten..o jag trodde verkligen det var Björn Gustafsson! Seriöst det såg ju ut som honom fast med peruk då!!! ;P Jag ska fråga Amanda (http://amandaxx.blogg.se/) om hon kan fixa den låten till sin mobil o sen skicka den till mej, för hon har  nåt program så hon kan "ta"/"ladda ner" låtar från youtube..aja. Men här kommer en video på Salems låt, Keep on walking (fanns inte videon från idag, så man ser nt han som ja tkr ser ut som Björn Gustafsson, men när/om den kommer ut så lägger jag upp den här på bloggen) ;D

STALLET!

Hej, nu ska jag byta om o sen drar jag till stallet o rider Mars, sen efter så åker jag o köper godis o sen kommer jag hem. See ya!

Godissugen!

Tjena, sitter här och är extremt godissugen!!!! O plus att jag nt har hittat nån som kan sova hos mej ;P Men i alla fall jag ska till stallet idag o rida min älskling Mars♥ Men jag har fastnat på låten Girls just wanna have fun tur att den är bra i alla fall ;)

Sry :/

Sry för dålig uppdatering..men ja har nt haft tid. Men nationella proven har börjat. Men i alla fall, idag red jag Mars efter skolan. Det gick jättebra :D Sen åkte jag hem o duschade, o sen åkte ja dit där jag skulle få massage, på Änglahänder ;) Det var såååååååå skönt!!! Ska dit i april också :) Men efter jag var dr så åkte jag till biblioteket o lånade böcker, jag lånade 3 skräckisar o 4 vad ska man säga aa typ roliga böcker. De 4 roliga böckerna heter De onödiga av Sören Olsson o Anders Jacobsson, DAGBOK för alla mina fans - Rodrick regerar av Jeff Kinney, Joy & önskeburken av Helena Östlund, Joy & snigelriket av Helena Östlund. De 3 skräckisarna Vampyrens tunga av Monica Zak, Vem var Hettie Daynes? av Robert Swindells, Tystnadens hus av Magnus Nordin. Gör ett inlägg lite senare där jag skriver av de som står på baksidan av böckerna. See ya!

Veckans låt ;)

THE ALL-AMERICAN REJECTS-Gives you hell. Så skön låt asså! Det är så skön video också!

Emma!

Hej, idag var ju jag med Emma..först var ju vi i täbyc o vi åt på donken. Jag åt en McChicken Jr o en muffins. Heheh o Emma åt en Cheeseburgare o drack en äppeljuice. Sen köpte vi en latte frapino. Sen köpte vi ett varsitt tuggummi......hahah. Sen gick vi hem till mej..o vi var inne på datan, såg på tv o tog massa foton.Jag kan ju visa några av fotona.
Puss♥
Hihi♥
hiih♥
Haha♥

Läääääängtar till imorn!!!

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud!!! Jag läääääääääängtar så till imorn!! Ska ju va med Emma!!! Och så har jag ju slöjd som första lektion :D..men nu ska jag lägga mej o läsa. See ya!

Första skoldan

Hej, idag var det ju första skoldan, för min skola hade studiedag igår. Det var väl okej..men de var ju inte precis kul..eller det var ju kul att träffa alla, men aa. Men ikväll ska ju jag rida..men jag vill så gärna ha Brownie, men jag kommer säkert få Rufus eller nån..men jag kommer förhoppnings vis få Brownie på torsdag. Men i alla fall..jag läääängtar till imorn..jag ska ju va med min älskade ♥Emma♥. Jag ska ringa henne imorn när jag har slutat, o vi ska mötas i täbyc o äta typ mellis..o sen åka hem till nån av oss. Men nu ska jag ta nåt o äta..för jag är verkligen jättehungrig..åt knappt nån lunch i skolan. See ya!

jag älskar dej så jävla mycket Sofie!!!

Sofie, jag älskar dej så jävla mycket!!! Jag förstår inte hur man kan ha en så bra ♥BÄSTAVÄN♥! Jag förstår inte hur man kan älska en människa så mycket som jag älskar dej! Jag förstår inte hur jag kunde leva innan jag lärde känna dej! Jag förstår inte hur man kan ha så många underbara minnen med en enda person! Här kommer bara några av våra underbara minnen! När vi spelade in Trollmor..haha, i slutet när vi skulle cykla o sen säga typ bästa vänner föralltid! o sen cykla iväg. Hahha vi misslyckades några gånger för att den ena sa bästa vänner föralltid o den andra sa bästa kompisar föralltid! haha! Och Kaliber-bus tralalala, Kaliber-bus tralalala, Kaliber-bus tralalallalala! XD O bah- O nej! Kaliber går ifrån Elin!!!! Hahahahaha! När vi var på Djursholm med Kaliber när Lina skulle tävla, när vi skulle gå in i skogen o kissa XD..när de tog typ en halvtimme att hitta "rätta platsen" hahahaha. Och när vi gick genom den andra skogen där på Djursholm..när Lina red Kaliber o vi gick bredvid, när vi gjorde såna där maskrosor som vissnade när man andades på dom..när man stack in en pinne i skaftet o de..hahahha. O på tävlingen när vi stod i cafeterian på Hägerneholm o de där småtjejerna bah kom o typ tog över o Bisse bah- låt tjejerna göra de där..o dom bah typ-okej o typ gick iväg XD O när Lina var moppig XD O vårat jordgubbs-te XD O din festis som var kolsyrad XD. Och de där var ju bara några av våra underbara minnen, jag kommer alltid älska dej Sofie!!! (Men bara en sista sak som jag inte förstår, att min cykel fortfarande står hos dej från i somras XD XD XD!) KOMMER ALLTID ÄLSKA DEJ SOFIE, BÄSTAVÄN!!!♥
Och såklart..STALLDISCOT!!! XD ♥
ÄLSKAR DEJ SOFIE!!!

Hihi <3

Hej, hemma igen eller jag kom hem vid 18.00. Man jag kan ju gå igenom mina dagar lite kortfattat- Söndag: Morfar hämtade mej o sen släppte av mej vid biografen, där mormor var..jag och mormor gick och åt på Taco bar, sen köpte vi godis o sånt..sen såg vi på Avatar..sen åkte vi hem o köpte sushi på vägen. Vi åt o lite sånt, sen såg jag o mormor på en film..sen läste jag lite sen sov jag. Måndag: Jag vaknade vid 06.40..men jag somnade om o vaknade vid 09.25 o gick upp o duscha o sen åt frukost. Sen spelade vi lite spel o bakade, sen gick vi ut o åt, sen när vi kom hem så slappade vi lite o sen åt vi kakan vi bakade. Sen såg jag på tv o sen så skjutsade morfar hem mej..o nu har jag typ bara suttit o tittat på disneychannel xD De ÄGER JU!!!! XD See ya!

kommer alltid älska dej emma, syster!

Emma syster jag älskar dej mest! Du finns alltid här för mej när jag har det tufft! Vi har känt varandra sen dagis! Men vi har inte träffats på nästan ett år! Du ska veta att när vi pratade ut om du vet R.... och N... så fattade jag hur mycket jag älskar dej o hur mkt vi har gått miste om när vi inte är med varandra! För när vi är med varandra så har vi ju kul som fan! Jag sakner dej jävligt mkt syster! Så Emma, syster jag vill att du förstår att jag älskar dej som fan! ♥

Hos mormor o morfar :)

Hej, nu sitter jag vid min momor o morfars data. Jag o mormor var ju på bio..avatar (fast ingen 3D för den gick typ ganska sent på kvällen), den var ju otroligt bra!! Jag blev tårögd vid flera tillfällen några ggr av lycka o några ggr av sorg :') :'( XD Men den var i alla fall suuuuuperbra!!! Efter bion så åkte vi tunnelbana o tvärbana hem, fast på vägen hem så köpte vi hem sushi från arigato sushi tror ja de hette. Vi har ätit nu o det var väldigt gott :) Men nu ska vi se på ett program som är typ som let's dance fast i america..see ya!

Mormor o morfar

Hej, ska ju jag till min mormor o morfar..jag ska sova där, jag har studiedag imorn..så vi ska gå på avatar 3D idag:D Jag kanske inte hinner blogga under tiden då jag är hos dom..men vi får se :) Nu måste jag packa o duscha för morfar kommer o hämtar mej om en halvtimme..jag vet att jag är bäst som inte är klar när ja ska åka om en halvtimme XD Så om jag nt bloggar när jag är där så ses vi på måndag kväll/tisdag..jag vet inte när..see ya!

Drar till statoil

drar till statoil nu för jag blev plötsligt jättesugen på godis..så jag ska köpa det. See ya!

Saknar dej som fan!

Jag sitter här o gråter för jag saknar dej som fan! Du betyder jävligt mycket för mej! För att du ska förstå att det är dej jag menar så kan jag ju säga att du åkte till Kolmården i torsdags..jag hoppas att du förstår att det är dej jag menar! Vi har varit med varandra 1 gång sen du bytte stall, o det är ju bara hemskt att vi har varit med varandra 1 gång på 2-3 månader! De gångerna du har sovit hos mej så har vi varit uppe till minst 2 på natten för att kunna vara med varandra så mycket som möjligt..vi får ju inte så mycket tid tillsammans för att du har häst på ett annat stall och våra liv går ju ut på hästar..och just därför är det ju hemskt som fan att vi inte står på samma stall längre! Jag vill bara att du ska veta att jag saknar dej som fan och älskar dej mest!♥

Veckans låt :)

BEYONCÉ KNOWLES - Broken Hearted Girl. Min andra favoritlåt!! Båda har med "brustna hjärtan" att göra. Men det här var i alla fall Veckans låt :)

Lördags-morron

Go morron, jag har inte planerat något speciellt idag, förutom att vi ska fixa min msn för den är konstig XD Mrn nu ska jag väl göra nåt.. bloggar lite senare.. See ya!

Gooood night <3

God natt..ska lägga mej o läsa lite nu ;) See ya tomorrow!! ♥

Dumhets-testet!!

hehehe..ännu ett till test XD..men jag har trååk! Så jag gör detta test också XD
Dumhets-testet:
(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(X) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(X) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(X) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(X) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(X) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(X) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(X) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:
18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Min summa:10

Lycklighets-testet :)

Heheh, nu kommer det ett till test XD
Lycklighets-testet.

[ ] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[X] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[X] Du har varit på konserter.
[X] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[X] Du önskar inte att du var någon annan.
[X] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[X] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[X] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela texten från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[X] Du är en ganska snäll person.

Total:23
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Alice in wonderland!

Jag o Sofie var ju på bio, vi såg på Alice in wonderland! :D Den var faktiskt bra o rolig ;) Jag har fastnat på en mening.. Theeee Alice? Hahaha. Men i alla fall, jag o Sofie hade ju lite bråttom till bion, så Sofie köpte biljetter där istället för på internet. Vi hamnade på 13:de raden -.- men det var inte så jättemånga där så vi gick ner till mitten istället XD O jag låg ner på två säten XD hehe. Här kan ni se trailern: --> http://www.youtube.com/watch?v=LjMkNrX60mA

Angående min header (collaget högst upp)^^

Hej, jag har inget att göra..så jag kan ju berätta vilka det är på bilderna på min header :)
På denna *host* jääääättesnygga bild är det jag till vänster o Sofie (min bästavän) till höger. Hehe vi var med o fixade ett stalldisco för 4-10 åringar ;)
På denna bild är det min älskade Mars! Guud jag älskar verkligen den här bilden, underbara minnen med Nora, Vicky, Lisa o Daniela..o hästarna såklart! Sommaren 09 :')
På denna bild är det mitt öga..som de flesta säkert har fattat :) Asså alla blondiner har ju blå eller gröna ögon..förutom jag! XD
På denna bild är det min älskade hund Sebastian! (När han var valp)
Och på denna bild är det ju jag o Mars!

Bio med Sofie idag! :D

HEEEEJ! Jag ska på bio med Sofie idag :D Det ska bli såååå kul :D Så nu måste jag sminka mej o sånt..för jag hade inte tänkt göra nåt idag, utan bara ta det lungt..men nu blir det ju SUPERKUL!!! Men nu har jag lite bråttom..men om jag hinner så lägger jag ut Dagens Outfit innan jag går :) See ya! ;)

This is a pen!

hahah..den meningen från filmen har Isa som jag såg bion med fastnat på! XD Igår så såg ja vi på bion Percy Jackson-kampen om åskviggen. Den var faktiskt JÄTTEBRA!!!!!! :D I denna trailer så säger Percy This is a pen! Två ggr..men om ni vill se den som han säger de tydligast så är det på 1:23 ;) om ni klickar på denna länk så kan ni se trailern---> http://www.youtube.com/watch?v=FYCMSobrju4

hemma igen o dö-trött!

Hejsan..nu är jag hemma igen, o jag är dö-trött..men jag vet inte varför :S Ska kanske ta nåt smått o äta o kanske sätta på en film eller nåt ;) Btw jag red ju såklart min lilla Brownie :) Gick ganska bra ;) men nu måste jag gå..kanske bloggar lite senare.. <3 :)

Pyttipanna o ägg

Hej, jag sitter här o äter pyttipanna o stekt ägg..det fick bli nåt snabbt till lunch för jag har jättebråttom för min buss till stallet går om en kvart..ses

Kan du bara lägga av?!!

den 1 mars kl. 23:11 Anmäl
assså jag pallar inte snacka med en äkelbarn fatta
Elin den 1 mars kl. 23:12
...
den 1 mars kl. 23:17 Anmäl
åsna jag pallar inte snacka med dig fattta äkelbarn
Elin den 1 mars kl. 23:17
vrf gör du de då?
den 1 mars kl. 23:18 Anmäl
för du vill ha problem
Elin den 2 mars kl. 10:08
huh?
den 3 mars kl. 17:28 Anmäl
Ooh diss!!
Skickat via Facebook i mobilen
Elin den 3 mars kl. 20:28
på dej ja!
den 3 mars kl. 22:56 Anmäl
Ne på dig!
Elin 3 mars kl. 22:57
öööööh..va??!
Elin den 3 mars kl. 22:57
alla fattar ju att det e på dej liksom!!
den 3 mars kl. 22:59 Anmäl
Haha, neh det är ju dig! Asso lixxom du har problem skaffa ett liv och skriv inte till mig igen!
Elin den 3 mars kl. 23:01
men kära nån..imorse så hade ju jag slutat skriva till dej..o då skriver du: !ooh diss!!" så då får du ju för fan skylla dej själv!
den 3 mars kl. 23:06 Anmäl
okej idiot näe skoja

Men lyssna nu "Särrunge" Asså lek inte! Duh vet inte vad du gör kan du bara hålla käften!? Ja tänker fan inte slösa min tid på dig crakunge ja har iaf ett liv! Såkan inte du bara gå och dränka dig!?
Elin den 3 mars kl. 23:08
Men seriöst..jag vet att du inte skulle våga säga nåt av det där ireal! Så du kan ju bara sluta! Vad har jag gjort dej liksom?! Kan du svara på det??!
Elin den 3 mars kl. 23:12
NEJ!! Jag tänkte väl att det!
den 3 mars kl. 23:14 Anmäl
Haha okej.. Det vet du fan själv! Men okej jag vågar fan säga det där live idiot! Jag har aldrig sakt det för "nåt" till dig för jag nt vill slösa min tid på dig fatta och det här är sista gången jag skriver till dig crakunge!
Elin den 3 mars kl. 23:16
hahahaha!!!!!!!! Du har ju för fan INGEN anledning till att kaxa emot mej o kalla mej hora! Hahahhaha! Snacka om ÄGD!!!!!!!!!
den 3 mars kl. 23:18 Anmäl
ÄGD????? Haahahah, du vet inte vad det är och det är inte "ÄGD" HORA
Elin den 3 mars kl. 23:20
haha,,jag vet ju för fan visst! Men du har ju inte nån anledning!! Det är drf du är ägd! (var inte förra gången den sista gången du skrev till mej??)
Jooh men tyckte synd om dig! SÅ DRA ÅT HELVETE
Elin den 3 mars kl. 23:23
Jag tkr också synd om mej! För att jag ska behöva få "mejl" av dej!
Elin den 4 mars kl. 10:01
asså seriöst..du tror att du är nåt du inte e!
_________________________________________________________
(Den utan namn är "hon" o den som det står Elin är ju såklart jag!)
Det är det här hon skriver!! Lägg märke till att hon skriver idiot, hora, särunge/särbarn, åsna, äckelbarn, crakunge o mer..o att hon säger att jag ska dra åt helvete, att jag ska skaffa ett liv o sånt!
Som jag skrev i det förra inlägget så kom jag ju på att jag har ett liv! (innan hon hade skrivit att jag skulle skaffa ett liv) så jag slutate att skriva o slösa tid på den ungen! Men hon skriver ju att jag ska låta henne va..när det är hon som fortsätter skriva!!!

Nu har du gått för långt!

Du har för f*n ingen anledning till att kalla mej särbarn, äckelbarn, skitunge, problembarn, kräkunge och HORA!!! Nu får det f*n mej vara nog! Vad har jag gjort dej?? Nej precis INGET!!! Du säger åt mej att hålla käften när det är du som skriver allt! Men då slog det mej! När du precis hade skrivit: DRA ÅT HELVETE HORA. Då kom jag på det! Jag har ett liv!! Så varför ska jag slösa tid på en unge som bara är avundsjuk och skriver massa skit?! Så nu sitter jag här o tänker på hur mycket man kan hata en människa, och att men inte kan lite på någon vän..förutom sina ABSOLUT NÄRMASTE VÄNNER! Inte för att vi nånsin blev så bra vänner..men det är just därför du inte har någon anledning till att kalla mej såna saker, för du känner mej inte! MEN VARE SIG DU KÄNNER MEJ ELLER INTE SÅ HAR DU GÅTT FÖR LÅNGT!

Tävling på Paow's blogg :D

HEEEEEEJ!! Jag är med i en tävling på Paulinas blogg :) Man har chansen till att vinna en av dessa jättefina klockor :D   . Här hittar du tävlingen ---> http://paow.se/?p=10051#comments <--- :D ♥

min check-lista för dagen!

Detta ska jag göra under dagen:
1. Duka av.
2. Byta om.
3. Ladda mobilen tills jag ska gå.
4. Packa ner te.x biljetter, pengar o sånt.
5. Sminka mej, fixa håret o sånt.
6. Lägga ut "Dagens Outfit".
7. Gå till Täby C.
8. Ha superkul med Isa!
9. Blogga när jag har kommit hem från Täby C.
______________________________________
Jag checkar av efter hand..när jag har gjort det.

Dagens Outfit <3

Här kommer Dagens Outfit..jag tog bort mitt ansikte för det såg helt sajk ut..hehe!
Jag valde att ta typ mys-kläder..för det är skönare att ha när man är på bio! ;)

du måste förstå nora!

**** *** ****** *** *******! *** ***** ** ******! ** ***** ****** *** *** *** *** *** *** *** *****! ** *** ****** ***** ******** **** *** ******* * ** ****** ** ****** ** ***** **** **** ****** *** ***! ** ****** ****** *** ** ** ******** ***** * **** ******! *** ****** ****** ***** *** ****!
(Nora om du inte fattar det här så logga först in på fb o kolla dina händelser.. och läs en sak som jag har skrivit på din logg..då kommer du fatta..)

hehe har tråkigt!! så jag gör ett litet "mobil-test".

1.Ta fram din mobil.
2.Bläddra igenom din inkorg.
3.Stanna när du räknat till tio och kolla på sms:et och det blir svaret på frågan.
4.Gör likadant på varje fråga.
1. Vad skulle du säga om dina föreldrar skulle skiljas?
Ja okej.:-)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Inget tror jag.
3. Vad skulle vara det första du sa om en kompis blev påkörd av en buss?
Nej, ok. Jag får kolla det när jag kommer hem. Men hittar du någon annan då?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Kan du inte fråga din mamma?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Kmr du på mötet?<3
6. Vad skulle du skrika om du vann en million kronor?
Japp
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej Vgd<3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej B-)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
För ja har ont i hälen osså
10. Din romantiska replik?
Hej:)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
För vad

Skumbad!

Hej, nu ska jag ta ett varmt o skönt skumbad :) Jag tycker det är så otroligt mysigt att bara lägga sig ner i ett varmt skumbad. Men nu måste jag kolla om badvattnet är klart..bloggar när jag har badat klart ;)

har varit vaken i ca 20 min

HEEEEEEEJ! Jag tycker iallafall att jag har uppfyllt mitt löfte om att blogga direkt när jag vakna..ett lite bättre ord kan ju vara direkt när jag går upp XD Men iallafall jag läääääääängtar till ca kl 16.00 för då ska ju jag o Isa mötas i täbyc :D fast jag kommer nog att gå vid typ 15.50 ungefär. Men alldeles strax ska jag äta frukost o sen ta en dusch o fixa mej o så :D ses lite senare ;)

go natt

nu ska jag krypa ner i sängen o läsa o sen somna :) (bara som omväxling så ska jag blogga DIREKT när jag vaknar imorgon :D) ses imorgon när jag vaknar ;)

RED RUFUS!!!

Hej, kom hem från stallet för ca 1 timme sen..o jag red Rufus..gick faktiskt ganska bra :D Men jag lääääääääängtar till imorgon!!! Jag o Isa ska ju ses vid 16.00!! KUUUUUUUUUL!!! För vi ska ju äta i täbyc o se på bioooooo! :D Men just nu har jag tråååååååååkigt..så jag kan ju lägga upp en bild på min nya myströja/tjocktröja ;)
jag vet att det ser jättestökigt ut men det är bara för att jag inte hunnit att ta undan madrassen o inte hunnit ta undan lite saker  XD..men jag kan ju göra det nu eftersom jag har så tråkigt..(eller asså inte madrassen men sakerna ;)) ses senare ;)

<3

Hej, kom hem från täbyc för ca 3 timmar sen. Jag o Amanda hade jättekul o Amanda köpte äntligen ett par "klackskor"..asså ungefär såna som jag köpte då..men en helt annan modell då ;) Men jag köpte en rosa tjock/mys-tröja som är jätteskön o mysig :) jag har typ suttit o knarkat tuggummi sen jag kom hem..hahah XD. Men snart ska jag åka till stallet o rida..det är fortfarande jättemycket snö o minusgrader *suck*. Men nu måste jag göra i ordning mej o så..SES

Täby Centrum med amanda

ja rubriken säger ju det mesta om vad jag ska göra nu. Bloggar när ja har kommit hem..ses ;)

bio på onsdag :D

heeeej :D på onsdag ska jag på bio med bästa Isa http://isablund.blogg.se/ vi ska se typ "Percy-Jackson- kampen om åskvibben". Eller nåt sånt..jag tycker att den ser lite ut som en liknande Harry Potter. Hehhe XD. Men nu måste jag gå..ses ;)
liten bild på filmens framsida ;)

har varit i stallet!!

Hej, idag har jag varit i stallet med Sofie!! :D Vi har skrivit upp oss till att vara funktionärer på en tävling till att stå i cafeterian..vi står typ alltid i cafeterian när det är tävlingar..vi har såååååååå kul när vi står i cafeterian...som vi alltid har heheh. Men i alla fall så är det ju typ 1 meter snö utomhus, så jag o Sofie hoppade från typ en snöhög o vi sjönk ner i snön ända till knäna o jag fastande typ 5 ggr med fötterna...o vi var helt dyngsura  när vi åkte hem XD men vi hade i alla fall superkul :D  Juste, vi bestämde också att jag o Sofie ska åka till Kolmården i sommar JIPPIIII!!!!! Men nu ska jag se på Familjen Annorlunda..ses ;)

Bilder

Nu bjuder jag på mig själv o lägger in ALLA bilder som jag o Nora tog på varandra..o några blev faktiskt suuperfula på både mig o Nora!! Men har kommer de i alla fall!!
jäääääättesnygg bild på Noona.........hahha
ännu en jäääääättesnygg bild på Noona..
OMFG!! (O my fucking god) Noona jag älskar den här bilden på dej!!
heheh..
hahha FLUMM!!!!!!
hahaa FLUMM IGEN!!!!
hahhahahah NOONA!!!!!!!!
hehe jättesnygg bild naaaaath!!
hahhahahahahaaahahahaahah XD
hahhahahahahhahahahahahahha Noona!!! XDXDXD
hahaha!! De små fjortisarna XD
hihihi..gillar min snygga tunga.. XD
hhahaaa
hehhehehe..smygfottade Noona när hon sov!!
hihhi Noona vände sig om..jag tror hon märkte blixten lite..
hehhe
hihi..jag drog av Noona täcket..o jag vet inte vad hon tänkte med men hon försökte dra tillbaka täcket med fötterna.. XD
heheh kinder-ägg :)
hehe...supersnygg bild på mig när jag äter kinder-ägg XD
huh??!
hmmm..
försöker öppna leksaken i kinder-ägget XD
yeah..jag fick upp det :) XD

RSS 2.0