tråååååååååååkigt!!!!!!!!!

just nu har jag sååååååååååå tråkigt!!!!!!!! Nora åkte hem reda vid 13.00!! O när hon åkte så åkte jag o mamma o hyrde film.. Glee, senaste avsnitten. Men nu så tittar jag på nåt tråkigt program. Jag vet nt vad jag ska göra..jag villl gå o shoppa i täbban..men det stänger om en kvart :( Men jag längtar till på söndag för då ska jag sova över hos min mormor o morfar o på söndag ska vi gå på bio..Avatar..jag är lite efter XD Men jag lägger ut lite bilder senare för jag orkar nt blogga just nu..

With Nora today!!!

Idag var ju jag o Nora i täbban o shoppade loss!!!!!! Men vi såg på bio också (Farsan) den var så jävla rolig..skrattar fortfarande åt "fårpongkula" (fårpungkula) och "fuck u! Fuck u själv!" HAHAHAHAHAAHAHAHAHAAAHAHAH!!!!!!!!!! Nora har just suttit o knarkat hubba bubba XD Vi har ätit middag..mini-biffar med grillade grönsaker och klyftpotatis.
Innan vi gick till bion så köpte vi en varsin smoothie  på Naked juice bar, jag tog smaken Strawberry Dreams o Nora tog smaken Choke'n raz. Det vi shoppade var: NORA: Ett halsband från Accessorize, en tröja från H&M, ett 3-pack svarta nylon-knästrumpor o ett 3-pack hudfärgade nylonstrumpor från H&M. : (jag) ELIN: Ett par skor från Bianco, inpregnerings-mousse från Bianco och likadana nylonstrumpor och nylon-knästrumpor som Nora.
Nora gästbloggar lite medans elin tar foton på alla sina saker:'
Yeey, vi har haft grymt skojj denna dag MEN dagen har gått för fort.'
besök såklart min blogg http://noraelin.blogg.se heheh.
Jag och elin har oxå legat å pratat om allt möjligt.'
nu går elin å tar kort på sina skitfiiiina nya skor.' Och jag  elin skulle gå och hämta madrassen jag ska sova på, å då
går vi ner i källaren å det e grymt läskigt. Det e as mkt ljud ¨å man bahh läääskigt!
hahah jag skriver så roligt men det hära skrivbordet e jätte roligtå skriva på._.
Hudfärgade nylonstrumpor.
Svarta nylon-knästrumpor.
SKOOOOOOOOOOOOO!!
Närbild på spännet.
Noras tröja!!!!!!!!!!!!!!!
Noras halsband..jag o Nora tkr att bilden ser ut som en Twilight-bild ;)
FLUMMBILD!!!!
FLUMMBILD!!!!!!!!

åker till Nora snart

JAAAAAA!! Ska snart åka till Nora :D Kommer ta bussen till henne..jag är lite slö som ni vet för jag åker bara 5 min..men det tar faktiskt en halvtimme att gå XD  Men nu måste jag äta o duscha ses
slarviga bilder på mina slarv-målade naglar ;)

lägger in bilder på naglarna imorgon..

för att jag måste göra mönster imorgon ;) GOOD NIGHT ♥

Målar naglarna

Ja, nu sitter jag o målar mina naglar..lägger ut bilder när de e klara ;)

lääääääängtar!!!!!!!!!!!!!!!

Jag längtar sååååååååååå mkt till imorgon..för jag o Nora ska typ vara med varann hela dan!!!!!! :D Först vid typ 10-11 så åker jag hem till Nora, för vi ska passa hennes hund Sally. Sen ska vi åka till täbban o shoppa och ta ut biljetterna till bion Farsan XD om jag ska va helt ärlig så verkar den vääääldigt muppig men ändå rolig ;) sen går vi hem till mej och Nora KANSKE ska sova här då :) Men i alla fall jag lääääääängtar!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUV U BBY NORA!

Inget bloggande igår..

Nej som sagt så bloggade ju inte jag igår för att det var super stressigt så jag hann inte blogga! NU ÄR DET JU SPORTLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är det bestämt att jag o Nora ska göra nåt imorgon, vi ska gå bio, men Valentines Day går inte för än 21:30 i täbban..men vi kanske kan se den nån annan stans eller se en annan bio ;) Men vi ska i alla fall ha KUL!!!! Men hon skulle ringa mej lite senare..men nu ska jag se på One tree hill. Ses senare ;)

Inget bad..

nej det blev inget skumbad idag..satt och läste skvaller-bloggar i stället XD I'm soooooo smart!! XD GOD NATT

Veckans låt! :)


Alicia Keys - Try Sleeping Whit A Broken Heart. Såååååååååå härlig låt..en av mina två favoritlåtar..och Alicias röst är ju bara helt underbar!! :)  PS: Min andra favoritlåt får ni veta vilken det är nästa vecka för då blir det veckans låt! :)


slöjd, alvedon och cafe

Hejsan, idag i skolan hade ju jag slöjd..jag fortsatte såklart med min amigurami-gubbe eller vad det heter. Jag kom halvvägs med kroppen, Amanda typ gav upp med sin..så hon gör en mössa istället. Sen på rasten så sprang jag, Frida o Johanna i snön på ängen bakom vår skola, haha det är de som jag vi kallar alvedon..man sätter armbågarna mot varandras armbågar och säger alvedon, det är ungefär som gimme five (give me five). Sen gick jag till cafet med Jasmin, Binta o Minna..Gustaf, Lukas o Daniel var där också. Det var jättemysigt. Sen gick jag hem o hade tråååkigt! Men nu sitter jag här och bloggar, ska kanske ta ett skumbad snart. Ses imorgon ;)

Nora jag saknar dej!!!!

Nora, bästavän jag saknar dej sååååååååå himla mycket!!! Jag hoppas verkligen att vi kan gå på bio o sånt på lördag!!! Vi har ju inte träffats sen du bytte stall, fatta hur länge sen det är!!!!!!! Jag älskar dej Nora!!!♥ PS: Kolla gärna in Noras o hennes kompis Elins blogg  http://noraelin.blogg.se/

Ingen friluftsdag?!

I skolan så fick vi reda på att vi inte kunde åka till Hägernäs o åka skridskor. (dock visste jag det redan). Så jag, Binta, Amanda o Jasmin satt först i  klassrummet o spela spel, sen gick vi ner till jumpasalen o prata o klättra i rep o hoppade lite på mini-trampoliner. Sen gick vi upp till klassrummet igen o åt matsäck, sen gjorde vi lite saker.
Sen gick jag, Amanda o Binta hem till mig o först körde vi Buzz-junior o sen körde vi Tvister.
Sen gick Binta hem o då gick Amanda o jag hem till henne istället. Hemma hos Amanda såg vi först på film, Wild Cild o åt äppelbitar o glass. Sen var vi inne lite på datan o sen gick jag hem o åt..
..o nu sitter jag här o ser på So you think you can dance.
Jag lägger ut bilder från idag lite senare eller imorgon.

Dagens Outfit :)

Här kommer en snabb Dagens Outfit! :)
Utan tjocktröja..
Med tjocktröja.

Utvärdering!

TJOOOOO! Nu kommer typ en "utvärdering" av min födelsedag. Min födelsedag började med att jag fick frukost på sängen och öppnade paket. Sen gick jag till skolan och hade tråkigt. Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datan o bloggade lite o fixade med kameran. Sen kom mormor o morfar, och jag öppnade presenterna som jag fick av dom. Jag fick en gullig blomma, en kofta (foto i det förra inlägget), en tavla på en häst, ett kort och ett typ "presentkort" på att mormor bjuder på att vi går o ser på filmen Avatar, o hon bjuder på godis till filmen o middag i stan sen också, o vi ska göra det nån gång v.9 (sportlov). När mormor o morfar var här så kom det två paket till i brevlådan, ettt från farmor o farfar, o ett från Sussie o Stefan (min moster o hennes man). Av farmor o farfar fick jag 500 kr o ett gulligt, o av Sussie o Stefan fick jag 4 st fina pärlor/berlocker, två fina hårspännen/hårnålar, 2 st läppglans, ett nagellack, 2 st små perfymer o ett fint kort. Sen åt vi middag med mormor o morfar, o sen efterrätt, glass med jordgubbar o blåbär o strössel o daimkulor o chokladtoppar (fast nt på glassen då).  Sen när mormor o morfar hade åkt hem så tog jag en till chokladtopp. Sen har jag gjort lite saker, men nu kommer lite bilder från idag. PS: jag orkar nt lägga ut bilder på det jag fått av mamma, pappa o Tobbe, kanske gör det imorgon elr nån gång.
Blomman jag fick av mormor o morfar.
Tavlan jag fick av mormor o morfar
Kortet från mormor o morfar.
Bio-grejen från mormor.
Koftan jag fick av mormor o morfar.
Utsidan på kortet jag fick av farmor o farfar.
Och insidan.
Kortet av Sussie o Stefan.
Det ena läppglanset jag fick av Sussie o Stefan.
Det andra läppglanset jag fick av S och S.
Perfymerna jag fick av S och S.
Pärlorna/berlockerna jag fick av S och S.
Nagellacket jag fick av S och S.
Middag.
Glas med Loka.
Smaken på Lokan.
Chokladtopp.

Ny kofta

hejsan, här kommer en snabb bild på min nya kofta!

födelsedag!!!!!! :D

TJOHOOOOOOOOOOOOO!! Jag fyller år i dag!!! Jag kan säga vad jag fick av mamma, pappa o Tobbe (min brorsa). Jag fick en ny digitalkamera!!! :D Jag fick en resa till Kolmården med en kompis!!! :D Jag fick ett par nya skodda ridbyxor!!! :D Jag fick en tid hos en massör (asså ja ska bli masserad av en massör)!!! :D Jag fick bara saker som jag önskade mig, om ni undrar vrf jag nt fick så mkt så är det för att jag fick ju ganska dyra saker. :) Och nu kommer ju mormor o morfar..undrar vad jag får av dom ;) Juste jag fick födelsedags-presenter av Amanda o Jasmin också, av Amanda fick jag 30 kr o ett kort. Hon sa att det var till godis, haha Amanda är rolig hon, och av Jasmin fick jag ett par örhängen o en ny mascara. Jag fick också en sak av Nicole, om ni har följt min blogg så vet ni att hon är snart 5 år och jag känner henne väldigt bra. Av henne fick jag en supersöt sån här liten uppfällbar spegel som man brukar ha i  neccesären.

Imorgon fyller jag år :D

Jippi!!!!!!!! Imorgon fyller jag år!! :D Jag undrar verkligen vad jag kommer få..det här är några saker som jag önskar mej: Ny digitalkamera, resa till Kolmården o ta med en kompis, vibralash mascara och lite mer. BTW Isa som jag fick biobiljetterna av, jag glömde ju att länka hennes blogg..så jag gör det nu istället http://isablund.blogg.se

Hej..

Sofie åkte hem för ca 2 timmar sen, för hon skulle till stallet o rida sin häst Axl. Vi hade jättekul både idag o igår:) Igår så gick vi först till täbban och åt på donken, sen gick vi o bowlade, Sofie vann med 7 poäng, sen gick vi till videobutiken Boxx och vi kollade vilken film vi skulle hyra, vi valde Glee (tre avsnitt) o vi skulle vänta på min mamma i 45 min för att man måste vara över 18 år för att hyra film, medans vi väntade på min mamma så köpte vi slush. Sofie tog smakerna äpple, hallon o kola, jag tog smakerna kola o hallon. Sen åkte vi hem o åt våran fina tårta som vi hade gjort. Sen såg vi på Glee-filmen o åt ostbågar och salta skruvar. Sen så pausade vi filmen o åt tacos. Sen när filmen var slut så såg vi på Melodifestivelen och åt mer snacks o drack läsk o mer/festis. Sen såg vi på Sweet home Alabama och åt upp snacksen o drack upp läsken o meren/festisen. Sen låg vi o pratade o skrattade i sängarna. Sen somnade vi. Sen i morse så vaknade jag kl 9, men jag somna om o vaknade kl 10 istället. Jag gick upp o duscha kvart över 10 o Sofie vaknade precis när jag gick ut från rummet, så när jag hade duschat så var hon vaken, så vi låg o skrattade o flummade o såg på teve. Vi åt också frukost, baugette o varm choklad.
Mums, baugetter o varm choklad med vispgrädde.
Sofie med varm choklad (lite muppig bild) XD
Vår fina Choklad de lux-tårta

wb fest

TJOOOOOOO BRE!!! Jag sitter här med Sofie, det blev typ inte fest det blev mysdag med Sofie, för Nora kunde inte komma o det hände en sak så att Isa bara var här typ en timme (ska inte gå in på detaljer..) Vi har varit o bowlat, o gjort en massa annat kul!! :D Det här har jag fått av Sofie:
Supersött kort på Sofie o hennes förra häst Kaliber.
Gullig blomma+blomkruka.
Sött hjärta på blomkrukan.
fint rosa H&M-presentkort, laddat med 100:-
Det här har jag fått av Isa:
Fint kort.
Två biobiljetter låg inuti kortet. (Sofie i bakgrunden)

idag, igår o allt annat tråk..

igår gick det jättebra på ridningen, jag red TinTin. Jag fick ju min Alla♥Dag-present av Sofie, jag fick en liten hårspray, duschtvål, bodylotion, och en liten parfym :D. Idag när jag var i skolan så började det bra, jag hade syslöjd. Jag o Amanda håller på att göra urugami eller vad det hette, det är små virkade figurer. Jag ska göra en liten flicka med rosa kropp/klänning o lila sjal/halsduk o en hatt som är lilamed rosa band. Amanda ska göra en liten mus-bebis. Men imorgon ska ju jag rida igen, men jag måste också städa till på lördag..FEST!!!!!! Förresten så kan inte Nora komme :( men då blir det jag, Sofie o Isa. BDW nu måste jag gå   SES//£

OMW...

till stallet, ska först rida Mars o sen rida lektion ;) bloggar senare   SES//£

tråkig dag!!

ja, rubriken säger lite kort hur min dag har varit. Tråkigt i skolan, som det alltid är på måndagar, nu ska jag iallafall se på "Familjen Annorlunda" bloggar lite senare   SES//£

Alla Hjärtans Dag

Hejsan när jag kom hem från täbban så låg det en Alla♥Dag-present på min kudde från mina älskade föräldrar.
Vad kan detta vara??
Jo, en mugg!!!!!!!!! :D
GULLIG!!!!!!!!!!!!!
Supersöt text!! (översättning: Någon som verkligen älskar mig gav mig denna mugg) ♥

TACK MAMMA O PAPPA//£

"bildbomb" från täbban

Hej idag var ju jag med Isa i täbban, såååååå mysigt:) vi åt först på McDonald′s, vi gjorde ett antal konstiga saker där,
1. Jag blandar salt o peppar i min ketchup (inte så jättekonstigt men ändå)
2. Isa "skalar" alltid sina Chicken McNuggets, så hon äter det friterade "skalet" sist, för hon tycker det är godast.
3. Jag doppar mina pommes frites i milkshaken (?STAVNING?)
4. Jag åt upp "salt o peppar ketchupen" utan nåt till.
Ja, det var väl det konstiga vi gjorde på McDonald′s, sen gick vi runt lite o tittade på saker. Sen fikade vi på Coffee Corner, jag åt ett vaniljhjärta (som jag tyckte var äckligt) o Isa åt en chokladboll med pärlsocker, vi delade även på en Zingo o jag gav Isa hennes Alla♥Dag-present, det var tre mini-chokladkakor. Jag ska få min på tisdag i stallet för hon hade inte med den. Jag o Sofie ska ge varandra presenterna på tisdag också. Här kommer en bildbomb från täbban.
Zingo
FLUMM!!!
SMILE!!!!!!!!
Mini-sko på Stadium!!!
SKOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!
LÄSKIGT!!
FLUMM!
Gladiiiiiiiiii!!
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAA!!
ÄR JAG FISK ELLER KANIN??  (kommentera)
Isa=förvånad     Elin=fjortis
Björn Skifs, FJORTIS???
//£

Härlig dag

hej, idag kommer det bli en härlig dag :D Jag har precis ätit pannkakor till frukost. (härligt) Om en halvtimme ska jag åka till stallet o skritta Mars. (härligt) Sen ska jag till Täby C o fika med Isa. (härligt) Sen ska jag nog vara med mamma o pappa o jag kanske kommer få nåt i Alla♥Dag-present. (härligt)
Måste göra mig i ordning för stallet o packa ner som jag ska ha i Täby C. SES//£

Dum och dummare

Jag har just tittat på Melodifestivalen. Jag tyckte att Pauline var bäst, det var såååå min stil :) Pauline gick i alla fall till andra chansen. Erik som gick direkt till Globen, han var ju ganska snygg XDXDXD Just nu sitter jag o tittar på "Dum och Dummare" har sätt den filmen hemma hos Sofie en gång, jag älskar den filmen!! Men nu ska jag krypa ner i sägen o fortsätta titta på "Dum och Dummare" SES//£

Nu är det lördagsmyyyyyyyyyyys!!

Ja, jag kom hem från täbyc för ca 1 timme sen. Jag köpte ju som sagt Alla♥Dag-present till Sofie, jag hade även råd att köpa Alla♥Dag-present till Isa. Jag o Isa ska fika i täbyc imorgon, vi ska va i stallet också (iallafall jag, men jag tror att Isa också ska dit) det ska bli jättemysigt. Nu ska jag ha lite lördagsmys med mamma o pappa.//SES//£

nu...

måste jag gå till täbyc för det stänger om en timme. Jag bloggar mer när jag har kommit hem från täbyc. SES//£

Godis!!!

just nu sitter jag här och smaskar i mig godis från JAMJAM och tittar på "So you think you can dance". Har inte så mycket att blogga om, denna dag kommer nog bli ganska händelselös, förutom att jag måste till täby c xD SES/£

inget att göra

hejsan, som rubriken säger så har jag inget att göra...men jag måste köpa en ny alla hjärtans dag-present till Sofie igen, eftersom jag kom på att hon har godisstopp :( Men jag har 30 kr kvar o jag vet exakt vad jag ska köpa ;) Jag vet också vem jag ska ge det jag hade köpt till Sofie, men hon kanske läser det här så jag kan inte säga vem:D//SES//£

kom ihåg...

att det är alla hjärtans dag på söndag, så imorgon är det sista chansen att fixa presenter till sina nära o kära, själv måste jag fixa nåt till mamma o pappa.SES//£lin

God natt :)

nu måste jag krypa ner i sängen o läsa//SES//£lin


har bestämt mig!!

Om ni läste inlägget som handlade om min fest som jag ska ha nästa helg, så har jag faktiskt bestämt mig!! :) Jag ska bjuda Nora, min andra bästavän. (mina bästavänner är Sofie o Nora)Jag hoppas att hon kan, om hon inte kan så ger jag upp, i såna fall får vi vara 3 st./SES//£lin

Stallet med Sofie<3

Idag var ju jag i stallet med Sofie, det var sååååååå himla kul HAHA, o på bussen: Oj! Bussen ville att jag skulle gå av där borta! hahhahhahhhahahahahahhah!!!!!!!!! Men iallafall, först åt typ Sofie "mellis" en billys pizza. Sen skritta jag Mars. Sen gjorde vi lite saker sen så sprang vi efter våra kompisar, för dom glömde sin kamera, men jag tror inte att de såg att det var vi, för dom började springa ifrån oss fast vi skrek på dom. Sen var det föreläsning jag frös ihjäl!! Sen köpte jag hockeypulver, det är såååå salt XDXDXD. Måste gå nu S£S (hehhe hade lite roligt med E:et XDXDXD/£lin...heheh älskar de "E:et" XDXDXD
Älsklingen Mars♥

Täby Centrum

hejhej, idag var ju jag i täbyc med Frida, Johanna o Amanda vi handlade lite, o jag köpte äntligen en alla hjärtans dag-present till Sofie♥, o när Frida hade gått hem så gick vi till donken o Jojo åt en glass med varm kolasås, Amanda åt en mellan pommes frites, o jag åt en kycklingburgere fast jag åt bara kycklingen Jojo åt upp brödet o så åt jag en glass med varm chokladsås. Men jag måste hina med bussen till stallet som jag o Sofie ska ta (Sofie går på vid bergtorp o jag vid galoppen)SES//Elin
Hela gänget ;)
Hehe...tvinga mej inte att förklara!! xD

Stallet

Idag var ju jag i stallet och det var hoppning o ja fick min lilla bebi Brownie. Det gick skitbra!!! Men jag kunde ju knappt ta hand om honom efter ridningen tack vare Daniel i min klass, om ni har läst förra inlägget så fattar ni. Det kanske låter lite töntigt att men inte kunde rida ordentligt bara för att man har ett "vrickat" lillfinger, men man använder faktiskt lillfingrarna när man jobbar hästen. Men som sagt jag måste plocka fram kläder o sånt till imorgon.//Elin
Älsklingen Brownie i ridhuset, han var väldigt glad!! :D
Brownie i stallet, var även väldigt glad där :D

Skolan

Hejsan, idag när jag var i skolan så var det väl ganska tråkigt, men det hände en bra sak o en dålig sak. Den bra var att jag fick alla rätt på provet. Den dåliga saken var att en kille i min klass hoppade på mig så jag har typ "vrickat" lillfingret, så han ska dö imorgon, nej men jag är jäkligt sur på honom, eftersom jag knappt kunde ta hand om lilla Brownie idag!!!!!! Imorgon ska jag kanske till täby c med typ Jojo, Frida o Amanda tror jag. Måste ta fram kläder o smink o sånt till imorgon.//ELIN

:):)

jag berättar om vad jag har gjort idag efter ja har varit i stallet ;) SEEES//Elin <3
Jag o Sofie <3 <3 <3

HISS O DISS

VECKANS HISS
Det är alla hjärtans dag på söndag, MYYYS!!



VECKANS DISS

Snö o kyla, neej! Ge oss sommar!!

VARFÖR?! och SKA JAG?! och i sånafall VEM?!

måste snart krypa till sängs o läsa. Angående rubriken så ska jag försöka svara. Varför?! Jag har faktiskt ingen aning om varför allt blir förstört vad jag än gör!? Jag har nämligen fått svar av Sussi om ifall hon kan komma, och svaret är ju såklart NEJ. För att hon skulle äta ute med några kompisar, jag menar jag fyller ju bara år en gång om året, men jaja jag kan ju inte vara sur på henne. Nu ska jag försöka svara på: Ska jag?! Jag vet verkligen inte om jag ska bjuda nån annan istället för Sussi, för det blir ju väldigt mysigt ifall man bara är 3 st, men å andra sidan så kanske mer som en fest om man är minst 4 st. Och ifall jag ska bjuda nån mer så Vem?! DET BLIR FÖRST ETT SVÅRT BESLUT OM IFALL JAG SKA BJUDA NÅN MER, OCH IFALL JAG SKA DET SÅ BLIR DET JU ÄNNU ETT SVÅRT BESLUT OM VEM!!!!!//Elin

Älskar dej!

I love you so much. Every time I hear sad songs I think of you and I get tears in my eyes. When you went to the vet, so I knew in a way that you would not come back, and now it has been about 5 years ago you never came back from the vet. Now I sit here and cry again, just like 5 years ago. You will always have a special place in my heart.


//Elin

Helluu

Idag hade ju jag slöjd som första lektion, jag gjorde klart min tygpåse. Sen som tredje lektion så hade jag, Amanda, Frida o Jasmin "bokfika" som elevens val. Sen efter skolan så gjorde vi två killar i min klass till SPERFJORTISAR o gick till täby c, det var jevligt tråkigt :S Men till middag åt jag fattiga riddare, MUMS!! Nu sitter jag här o tittar på vänner. Imorgon ska ju jag rida o jag hoppas verkligen att jag får Brownie, men jag saknar Mars såååå mycket, varför är han sjuk?!! Nästa lördag ska ju jag ha fest eftersom jag fyller år den 22 feb så passade det ju bra att ha fest den 20 feb. ;) Jag har redan fått svar av både Sofie o Isa, nu väntar jag bara på svar av Sussi.SES//Elin
Tygpåsen

:) :)

Idag har det hänt 5 bra saker :)
1. Vi hade sovmorgon till kl 10.00.
2. Jag tyckte att det gick jättebra på svenska-provet.
3. Jag hittade två böcker på biblioteket som jag inte läst i Hedvig-serien.
4. Jag o Amanda tog massor med gott gratis-godis i täbban.
5.Amanda har skaffat en ny blogg http://amandaxx.blogg.se
4.Det gick jättebra på ridningen idag.
TinTin ♥

Stallet

Snart ska jag åka till stallet med Amanda, jag ska ha TinTin :) o Amanda ska ha Zula. Måste äta klart nu.HEJDÅÅ!//Elin

<3 <3 <3

Snart ska jag lägga mig och läsa. Imorgon så är det svenska-prov, och som vanligt har jag typ inte pluggat nånting xD. Men jag tror jag kan allt. Efter skolan ska jag till täbban med Amanda, hon ska köpa Alla Hjärtans Dag-present till sin mamma o pappa och jag ska köpa en ny Alla Hjärtans Dag-present till Sofie. Om ni undrar varför jag jag köper en ny är det därför jag har hittat en bättre. Hehe. Men jag måste gå nu, hej då//Elin
Mina sexiga hockey grillor! xD

Familjen Annorlunda

Just nu sitter jag och tittar på Familjen Annorlunda. Det är faktiskt ganska kul. Idag så åkte vi skridskor på idrotten. Jag och Jasmin hjälpte Binta att åka, hon hade typ aldrig åkt förut, och om man åkte mot henne så skrek hon typ så att hela ishallen ekade XD RANDOM!!!! På vägen hem från skanska ishall så gick jag, Amanda, Karim, Valter, Emil och Daniel igenom täbban och 3 har ju nån sak bredvid Glitter och vi tog jättemycket gratisgodis xD Killen i "kassan" stirrade surt på oss hela tiden xD Men nu ska jag fortsätta se på Familjen Annorlunda, HEJ DÅ//Elin

Ursäkta röran

Det har ju varit väldigt rörigt här på bloggen den senaste tiden. Men nu äntligen så är det klart:). Så ursäkta röran, ska inte hända igen hoppas jag.//Elin

Melba.se

Hej, jag är med och tävlar om valfri produkt från melba.se jag har valt ett "nagelsätt" här kommer en bild.//Elin

Test! :)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Javet:P
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
2 saker på en lördag:D?
4.Vilket sms blev du mest berörd av?
Visst e hon söt:P
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag tittar på arabisk tv:D
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men vart är bilen då?:p
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Morsning
8. Vad vill du höra mest av allt?
Kub
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Due fett roli hahahahahaha
10. Din romantiska replik?
:P
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej

 

 

 

Hehe, fick testet av en annan blogg. Det var ganska roligt test xD Hahah helt korkat liksom som att min mamma tittar på arabisk tv xD vi har inga arabiska kanaler. xD//Elin


I'm back in the house!

Hejsan, nu är jag tillbaka och som ni ser har Emma fixat headern och hennes kompis har lagt ut den. :D Visst blev den fin ;) Kommentera gärna och säg vad ni tycker. Men idag har ju jag varit borta och först var vi och fikade på Cafe' Brygghuset. Jag åt morotskaka och drack varm choklad med vispgrädde, Nicole åt en kaka med chokladbitar i och drack pago juice (Nicole är 4 år), Christina åt morotskaka och drack kaffe (Christina är Nicoles mamma), och min mamma drack mullbärs te. Sen gick vi till ett annat cafe och bara tittade. Sen åkte vi till Stinsen, jag tror att Christina köpte nåt smycke. Vi åt också i Stinsen, vi åt sushi och wok och drack lingondricka. Det var jättegott och man blev supermätt. Jag köpte också godis till på lördag från Jam Jam, för det är såå gott godis där och det finns inte i täbban. Vi var ju ute en del där cafeerna låg. Så nu är det skönt att sitta inne i värmen och blogga. Här kommer 15 bilder från dagen. Hehe lite många bilder xD //Elin
Nicole tittar på film i bilen.
Solen skiner.
Cafe' Brygghuset
Cafet hade en gullig liten bakgård.
Cafet hade en öppen spis.
Nästan uppäten morotskaka.
Varm choklad.
Fint på bordet.
Gullig and.
Fin utsikt.
Jog stod typ på en snöhög och tog kort på Nicole.
Wok.
Sushi.
Dricker lingondricka.

Not today...

Nehej, det blev inget pappas jobb idag. Jag ska istället till Stinsen med mamma, Christina och Nicole kuul :D...men jag har inge pengar, om jag hittar nåt jag vill ha så ska jag försöka tigga till mig lite pengar av mamma xD Jag måste duscha nu kommer blogga lite efter jag har varit i Stinsen. Bye//Elin

Design?? :S

Hej, jo om ni undrar varför min design är ändrad så är det för att min kompis Emma håller på att fixa en ny header till mig, som sagt så är jag typ efter i den tekniska världen. Men headern kommer förhoppningsvis bli klar idag :) Idag ska jag typ till min pappas jobb för att vi ska städa bilen:) Jag vet det låter inte alls kul men om man har en kompis med sig o gör nåt annat än städar så är det jättekul :) Har inte så mycket mer att skriva nu men ni kan ju gärna kolla in Emmas blogg  www.hemmahosemma.blogg.se //Elin

Melodifestivalen =)

Hej nu sitter jag hemma och tittar på Melodifestivalen med Jasmin. Vi hejade på hon som sjöng You're making me hot-hot-hot. Vilka hejade ni på? Kommentera :). Vi har ätit popcorn med ostsmak, godis, naturgodis, gräddfilscchips och druckit läsk. xD//Elin♥


=D

Idag så ska jag på USS-möte (ungdomssektionen) kl 15.00, det ska väl bli kul tror jag, det är bara det att jag måste åka buss dit och tillbaka, jag hatar att åka buss. När jag kommit hem ska jag se på Melodifestivalen, men jag vet inte om jag ska se på det med mamma eller med Jasmin. Vi får se hur det blir.//Elin

=( & =)

Idag hade vi "övningsprov" i svenska, gick SKIT! Jag skrev inte hela svaret på en av frågorna. Så när jag kom hem så tog jag ett varmt bad medan jag pluggade till provet imorrron o åt marie kex. På lunchen i skolan var det bra i alla fall skitgod mat!! Det var kycklingfile, MUMS! Sen på kvällen åkte ju jag till stallet och red, vi hade markarbete. Gick skitbra!! Jag red Brown Boy (Brownie) (loveyou Brownie) Men som sagt imorron är det ju engelska-prov så jag måste plugga!!//Puss o kram skumbanan Elin
Älsklingen Brownie♥

Imorgon

...ska jag ju rida men både innan och efter måste jag plugga till ett engelskaprov vi har på fredag. Jag har inte pluggat nånting så jag måste verkligen plugga mycket imorgon. Ser på Biggest Loser så jag kan inte blogga mer nu, hejdåå//Elin

*Happy*

Idag var det först skola såklart. Vår första lektion var slöjd (KUL) Sen på nån rast så klämde sig alla i klassen in sig i ett litet rum bredvid vårt klassrum, och när vår lärare kom hoppade alla ut och skrek och han blev livrädd x) Snacka om tajming precis när Rickard (vår lärare) skulle öppna dörren så hoppade alla ut xD. Men i alla fall sen efter skolan så gick jag till täby c med Frida, Johanna o Jasmin. Först gick vi till hemköp för Johanna skulle häm ta pengar av sin mamma som jobbar där, sen till pralinen för jag skulle köpa glass där, de har såå många och goda smaker där. De smakerna jag köpte var bananasplit och "himmelsk röra" (kolaglass med chokladbitar, russin och mashemellows i). Sen gick vi till donken och Jasmin köpte en mellanpommes och Johanna köpte an mcflurry daim. Lite senare köpte Frida en chokladmuffins också och ännu lite senare köpte jag en mellanpommes o en kycklingburgare. Jag har också fått nya högtalare till min data från min pappa *glad*//Elin

The outfit of today =)

Här kommer dagens outfit lite snabbt eftersom jag måste gå snart ha en bra dag//Elin
suddig bild

=)

Idag när jag var i skolan var det först hemkunskap, först var det typ nåt konstigt grupparbete 2 & 2, sen när vi var klara med det fick vi typ frukost . (Jag hade redan ätit frukost, fast det hade typ alla andra också) Vi fick typ smörgåsar, yoghurt & flingor och till dricka mjölk eller vatten. Senlunch-rasten var alla inne i kapprummet och i ett litet rum finns det en sån där skumsläckare (brandsläckare) som Johanna råkade sätta på, eller asså det brukar ju va en spärr på hantaget så Johanna  skulle bara hålla i handtaget, men det var ingen spärr på så det spruta lite . Så hon försökte fixa det & torka upp det. Sen när några killar i vår klass hade satt slangen  så den stod uppåt och inte droppade medan de vänta på vår lärare. Så råkar Gabriel trycka på den, så den sprutar jättemycket o får typ ett eget liv. Så Gabriel o Simon fick massa skum i ögonen. Jaha, det var väl min normala dag.//Elin
Släckaren =)

Bråttom!!!

igår såg jag på "13 snart 30" så jag hann inte blogga. Här kommer en snabb dagens outfit, har jätte bråttom //Elin
Skjorta KappAhl Tights H&M Linne under skjortan H&M

Gjort idag

hej idag var ju jag i skolan, det var ju såklart väldigt tråkigt, som det alltid är på måndagar.Jag tittar på How I met you're mother, ska snart se på Vänner kan inte blogga mera nu hejdå//Elin

God morgon

här kommer dagens outfit sen måste jag borsta tänderna, sminka mig o sen gå till skolan//Elin
Kofta Ginatricot 199:- Linne KappAhl, Jaens H&M.(Linnet o jeansen visa ja igår.)

RSS 2.0