min nya blogg!!!

hej, jag kommer nt blogga på den här bloggen något mer..men jag kommer blogga på min andra blogg!!! Så följ den istället!!!
http://elunz.blogg.se/
http://elunz.blogg.se/
http://elunz.blogg.se/

Chilie+Sockan=Påskkärringar!!! xD

Hej, idag har ju jag varit med Sockan sen typ 14.00, för då kom hon o hennes mamma o hämta mej. Då åkte vi hem till henne o åt lite mellis och gjorde klart några påskkort. Sen bytte vi om till påskkläder. Sen sminka vi oss med kajal-penna o rosch (?stavning?) med kajal-pennan gjorde vi "fräknar" o roschen gjorde vi rosa/röda kinder såklart. Sen gick vi o vi fick fett mycket godis!!!! Det hände några otroligt roliga saker..fråga inte! xD Sen när vi hade gått klart så gick vi hem och såg på New Moon och åt godis! Vi blev båda illamående xD Sen cykla vi hem till Sockans pappa..eller asså jag satt på Sockans pakethållare. Där åt vi middag, det var gott, ris och fisk (röding). Sen åkte jag hem, och nu sitter jag här.
_______________________________________________
Vi börjar med en liten "sneak-peak "


RESULTAT: Sockan!
RESULTAT: Chilie! (Jag)
Hehe..de är Noras kaffekanna, men jag har haft den i typ ett år nu för vi glömmer alltid bort att hon ska ta den när hon är hos mej xD (Hoppas jag fick låna den Nora)
Sockan♥Chilie!!!
Mitt godis!
Sockans godis!
New Moon!
PUSS!!!
JAG ÄLSKAR DEJ SOCKAN!!! ♥♥

Chilie+Sockan=Påskkärringar?! xD

Hehe..ja idag ska jag o Sockan gå påskkärringar..ja de kanske är lite barnsligt..men vi älskar godis XP (Om ni undrar över Chilie o Sockan så är det våra smeknamn..asså mitt o Sofies, min bästavän). Jag har gjort 10 st påskkort o Sockan har också gjort några (vet nt hur många xD). Jag kommer ta med min kamera..så jag kmr ta massor med bilder :D Men nu måste jag fixa mej o hitta nåt jag kan ha över mina påskkläder. See ya!

RSS 2.0